Actuele Stage - Afstudeeropdrachten

Bierbrouwerij

Ontwerp een volledig automatische bierbrouw-installatie waarin alle belangrijke procesvariabelen gemonitord worden.
 
Deze opdracht heeft zowel mechanische- als elektrische- en besturingsaspecten in zich. De elektrische- en besturingsaspecten maken het belangrijkste deel van deze opdracht uit omdat dat de core-business van DIGIT Elektrotechniek is.
 

Analoge signalen

Voor interne opleidingsdoeleinden wil DIGIT Elektrotechniek B.V. een eenduidige, overzichtelijke testopstelling voor analoge signalen. Voor veel mensen is het lastig om te begrijpen waarom 0/4-20mA gebruikt wordt en waarom 0-10V en andere signalen. Daarnaast is het aansluiten van analoge signalen vaak een groot vraagteken, gevers of ingangen kunnen actief of passief zijn. Hierdoor kunnen veel fouten gemaakt worden. Verder dienen ook de verschillen in 2-, 3- of 4-draads aansluiten van PT100’s alsmede de koude-las-compensatie van thermokoppels meetbaar en inzichtelijk te zijn.

 

Contact

Is een van deze opdrachten jou op het lijf geschreven om daarmee af te studeren of wil je meer weten over de opdracht? Neem dan contact op met Patricia Venekamp via patricia.venekamp@digit-et.nl