Actuele vacatures

 
Op zoek naar een uitdaging in een leuk team, bij een mooi en ambitieus familiebedrijf? Dan zit je bij DIGIT Elektrotechniek goed! Wij zijn op zoek naar:
 
Belangrijkste taken in je functie zijn:
 
  • Installeren, repareren en onderhouden  van (eenvoudige) industriële elektrotechnische laagspanning installaties.
  • Het bijwonen van werkplekinspecties en toolboxmeetings.
  • Nadat je goed bent ingewerkt, onze klanten en de organisatie goed kent, kan je gevraagd worden om ook mee te draaien in de consignatiedienst 24/7.

Jouw profiel:

  • Ervaring in de elektrotechniek is een pré.
  • Je bent minimaal in de afrondende fase MBO niveau 3, Eerste monteur elektrotechnische industriële installaties en systemen (TEIIS), Eerste monteur elektrotechnische installaties (EMEI) of vergelijkbaar. 
  • Je bent leergierig, betrouwbaar, klantgericht en klant bewust. Ook heb je een verantwoordelijk probleemoplossend vermogen en groot veiligheidsgevoel.
  • Je bent in het bezit van VCA en rijbewijs B. 
  • Je hebt geen 7:00 tot 16:00 uur mentaliteit en presteert óók onder tijdsdruk.
  • Je bent bereidt tot het volgen van relevante opleidingen/cursussen.
 
 
Herken je, jezelf in bovenstaande en wil je weten wat DIGIT Elektrotechniek je nog meer te bieden heeft naast een marktconform salaris, leuke collega’s en een fantastische werkomgeving stuur dan snel je sollicitatie. Dit kan per e-mail naar patricia.venekamp@digit-et.nl. Stuur je liever je sollicitatie per post, dat kan ook en mag naar:
 

DIGIT Elektrotechniek B.V.
T.a.v. Patricia Venekamp
Postbus 268
1620 AG  HOORN


Wij zijn ook op zoek naar een:
 
Belangrijkste taken in je functie zijn:
 
Als Werkvoorbereider bij DIGIT Elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor het zo efficiënt en goed mogelijk laten verlopen van de elektrotechniek projecten van je klanten. Je bent de schakel tussen de klant en de verschillende afdelingen van DIGIT. Je maakt een offerte voor de klant, je regelt de planning en bestelt het nodige materiaal. Tijdens de uitvoering van een project begeleid je de verschillende collega’s van DIGIT en zorg je dat iedereen weet wat ze moeten doen. Je werkt in een projectteam met een projectleider en een andere werkvoorbereider. Elk projectteam heeft zijn eigen klanten, vaak heb je dus met dezelfde contactpersoon te maken. Je werkt meestal aan meerdere projecten tegelijk.
 
Wat is vereist:
 
- MBO (niv.4 Elektrotechniek / Werkvoorbereider) werk- en denkniveau bij voorkeur aangevuld met meerdere jaren werkervaring.
- Klantgerichte instelling
- Je kunt werken met Navision is een pré
- Resultaatgericht en hands-on-mentaliteit
- In het bezit van rijbewijs en eigen vervoer
 
Wat krijg je:
 
- Marktconform salaris, mede afhankelijk van werkervaring en opleiding
- 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
- 40-urige werkweek
- Zelden werk in het weekend
- Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en trainingen
- Je deelt mee in de winst
- Een fantastische werkomgeving
 
Herken je, jezelf in bovenstaande en wil je weten wat DIGIT Elektrotechniek je nog meer te bieden heeft stuur dan snel je sollicitatie naar patricia.venekamp@digit-et.nl.
 
*Acquisitie naar aanleiding van de advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 

BEL MIJ!