Werken bij DIGIT


Geen dag hetzelfde
DIGIT werkt voor industriële bedrijven in de regio Noord-Holland. De productie per klant is divers: van water tot talkpoeder, van melk tot staal. Wij helpen ze efficiënter en veiliger produceren, door elektrotechnische aanpassingen of het programmeren van industriële software. Ook doen we inbedrijfstellingen, keuringen en onderhoud. Allemaal in een informele, motiverende werksfeer. Werken bij DIGIT is geen dag hetzelfde! 

Boost voor je carrière
Bij DIGIT staat innovatie hoog in het vaandel – we zijn dan ook vertegenwoordigd in het bestuur van de InnovatieGroep van de branchevereniging UNETO-VNI. Wil jij bijvoorbeeld paneelbouwer worden, programmeur of EPLAN-engineer? Wij faciliteren dat: je krijgt tijd om te leren en wij betalen je opleiding. Je krijgt ook alle ruimte om verantwoordelijkheden naar je toe te trekken. Jij bepaalt dus je eigen loopbaan. Trouwens, bij DIGIT kan je je niet alleen ontwikkelen als professional, maar ook als mens.

Delen in de winst
DIGIT is een sociaal bedrijf. We hebben een actieve personeelsvereniging. En een Ondernemingsraad die adviseert over de koers van het bedrijf. We hechten aan een transparante communicatie: op DIGIT Intranet vind je alles over onze projecten. Ook belangrijk: je verdient een goed salaris. En wie excelleert, belonen we extra. Je deelt ook mee in de winst, want succes maak je samen! Bovendien betalen we een flink deel van je pensioen. 
 

Actuele Vacatures
 

Bel mij!