Een nieuw product produceren


Eerst inventarisatie
Als u een nieuw product wilt gaan maken, is de kans groot dat u uw installaties moet aanpassen. Maar welke precies? Wanneer? Hoe? En welke investering vergt dit? DIGIT maakt eerst een gedegen inventarisatie en kan vervolgens de aanpassingen realiseren. We zorgen er ook voor dat u uw nieuwe installatie kunt monitoren. 

Soepele integratie
Flexibiliteit staat voorop: wij zorgen ervoor dat uw bestaande productie kan doordraaien tijdens de integratie van de nieuwe lijn. Zero downtime is ons doel, maar in elk geval beperken we stilstand tot een absoluut minimum. 

Proactief partnership
We denken graag proactief mee. Bijvoorbeeld over de vraag hoe we zo efficiënt mogelijk uw nieuwe installatie werkend krijgen. U mag ook concrete voorstellen van ons verwachten over het beperken van de kosten van de hele operatie. 

 

 

Referenties

Koppers

Koppers is een wereldwijd bedrijf en een toonaangevende geïntegreerde producent van koolstofverbindingen en behandeld hout producten voor de aluminium, staal, chemische, rubber-, spoorweg- en nutsbedrijven. Koppers is een toonaangevende distilleerder van steenkoolteer, een bijproduct van de transformatie van steenkool in cokes. Koppers destilleert steenkoolteer tot koolstof pek.

Lees verder