Een nieuw product produceren


Eerst inventarisatie
Als u een nieuw product wilt gaan maken, is de kans groot dat u uw installaties moet aanpassen. Maar welke precies? Wanneer? Hoe? En welke investering vergt dit? DIGIT maakt eerst een gedegen inventarisatie en kan vervolgens de aanpassingen realiseren. We zorgen er ook voor dat u uw nieuwe installatie kunt monitoren. 

Soepele integratie
Flexibiliteit staat voorop: wij zorgen ervoor dat uw bestaande productie kan doordraaien tijdens de integratie van de nieuwe lijn. Zero downtime is ons doel, maar in elk geval beperken we stilstand tot een absoluut minimum. 

Proactief partnership
We denken graag proactief mee. Bijvoorbeeld over de vraag hoe we zo efficiënt mogelijk uw nieuwe installatie werkend krijgen. U mag ook concrete voorstellen van ons verwachten over het beperken van de kosten van de hele operatie. 

 

 

Referenties

AAK

In de Nederlandse vestiging van AAK, in Zaandijk, produceren zo’n 67 medewerkers hoogwaardige plantaardige oliën en vetten. AAK produceert voor de voedingsindustrie, onder andere vervangers van cacaoboter. De vetten van AAK vind je in allerlei consumentenproducten als babyvoeding, chocoladepasta en –bars. AAK levert ook aan de bakkerij-industrie, waar de vetten een bestanddeel zijn van het deeg of de vulling.

Lees verder