Een nieuw product produceren


Eerst inventarisatie
Als u een nieuw product wilt gaan maken, is de kans groot dat u uw installaties moet aanpassen. Maar welke precies? Wanneer? Hoe? En welke investering vergt dit? DIGIT maakt eerst een gedegen inventarisatie en kan vervolgens de aanpassingen realiseren. We zorgen er ook voor dat u uw nieuwe installatie kunt monitoren. 

Soepele integratie
Flexibiliteit staat voorop: wij zorgen ervoor dat uw bestaande productie kan doordraaien tijdens de integratie van de nieuwe lijn. Zero downtime is ons doel, maar in elk geval beperken we stilstand tot een absoluut minimum. 

Proactief partnership
We denken graag proactief mee. Bijvoorbeeld over de vraag hoe we zo efficiënt mogelijk uw nieuwe installatie werkend krijgen. U mag ook concrete voorstellen van ons verwachten over het beperken van de kosten van de hele operatie. 

 

 

Referenties

Leaf Holland

LEAF is een van de grootse partijen op de Europese markt van suikerwaren. LEAF is actief in meer dan 15 landen, verkoopt zijn producten in meer dan 50 landen en is momenteel nummer 1 of 2 in Nederland, België, Scandinavië, Finland en Italië. LEAF heeft momenteel meer dan 3.000 ervaren en gekwalificeerde werknemers. Naast de commerciële organisatie heeft LEAF een effectieve productieorganisatie met 14 fabrieken.

Lees verder