Een zuinig productieproces


CO2 reductie
Bewust omgaan met energie drukt niet alleen de operationele kosten. U kunt er zich ook mee profileren als bedrijf dat maatschappelijk verantwoord onderneemt. Duurzaamheid vertaalt zich uiteindelijk in ‘hard geld’.

Korte terugverdientijd
Besparen op verlichting? Goed idee. Maar aanpassingen aan de motorbesturing levert veel meer op. Net als modificaties van installaties die koelen, verwarmen, ventileren of pompen. Op basis van een nul-meting kunnen wij u adviseren over besparingen, die vaak een verrassend korte terugverdientijd hebben. 

No-cure-no-pay
Wij zijn in staat om uw quick-wins helder in kaart te brengen. Dat kunnen we dankzij onze ruime kennis van de industriële sector, de beschikbare systemen en recente technische innovaties. We werken ook op basis van no-cure-no-pay. U betaalt dan een percentage van de gerealiseerde besparingen.

 

 

Referenties

Potveer

Potveer is een echt West-Friese onderneming, gespecialiseerd in de ontwikkeling, verkoop, productie en onderhoud van machines voor de sierteelt. Potveer ontwikkelt in samenwerking met haar relaties slimme apparatuur. Zo eenvoudig als mogelijk is. Met gebruikmaking van up to date technieken. Machines en apparaten die jaar in jaar uit zich blijven bewijzen in vaak lastige omstandigheden.

Lees verder