Een zuinig productieproces


CO2 reductie
Bewust omgaan met energie drukt niet alleen de operationele kosten. U kunt er zich ook mee profileren als bedrijf dat maatschappelijk verantwoord onderneemt. Duurzaamheid vertaalt zich uiteindelijk in ‘hard geld’.

Korte terugverdientijd
Besparen op verlichting? Goed idee. Maar aanpassingen aan de motorbesturing levert veel meer op. Net als modificaties van installaties die koelen, verwarmen, ventileren of pompen. Op basis van een nul-meting kunnen wij u adviseren over besparingen, die vaak een verrassend korte terugverdientijd hebben. 

No-cure-no-pay
Wij zijn in staat om uw quick-wins helder in kaart te brengen. Dat kunnen we dankzij onze ruime kennis van de industriële sector, de beschikbare systemen en recente technische innovaties. We werken ook op basis van no-cure-no-pay. U betaalt dan een percentage van de gerealiseerde besparingen.

 

 

Referenties

NM Heilig

N.M. Heilig B.V. is een toonaangevend bedrijf op het gebied van complete afvalverwerking en bulkhandling installaties. Al meer dan 30 jaar heeft N.M. Heilig B.V. kwaliteit, duurzaamheid en service hoog in het vaandel staan. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en monteren van bulkhandling en recycling installaties en specials wereldwijd.Aan een installatie worden hoge eisen gesteld.

Lees verder