Een veilig productieproces


Concrete verbeteringen
DIGIT kan uw volledige productieproces doorlichten. Denk aan inspecties volgens NEN 3140, ATEX en ARBO-wetgeving. Al onze bevindingen leggen we vast in een overzichtelijk rapport. Daarin vindt u adviezen over concrete verbeteringen, die we graag toelichten in een persoonlijk gesprek. 

Machines gaan langer mee 
De ervaring leert dat het doorvoeren van onze aanbevelingen de veiligheid en het welzijn van medewerkers vergroot. Ook zijn we in staat om de levensduur van het machinepark en de betrouwbaarheid van het product naar een hoger niveau te tillen. Last but not least: vaak kan na onze interventies de verzekeringspremie omlaag.

DIGIT ontzorgt! 
Slimme technologie biedt ruime mogelijkheden om de werkvloer veiliger te maken. Denk aan noodstoppen, failsafe PLC's en lichtschermen bij draaiende machines. DIGIT adviseert hier niet alleen over, we ontwerpen ook, installeren, testen en implementeren. Turnkey. 

 
 

Referenties

NedTrain

NedTrain is specialist op het gebied van onderhoud van treinstellen. Op 30 strategische plaatsen aan het Nederlandse spoorwegnet verzorgen we onderhoud, service, reiniging en revisie, bijvoorbeeld voor de NS. Dit doen we 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Zodat 1,2 miljoen treinreizigers dagelijks onbezorgd van A naar B reizen. Op locatie Haarlem is DIGIT huisinstallateur van NedTrain.

Lees verder