Een veilig productieproces


Concrete verbeteringen
DIGIT kan uw volledige productieproces doorlichten. Denk aan inspecties volgens NEN 3140, ATEX en ARBO-wetgeving. Al onze bevindingen leggen we vast in een overzichtelijk rapport. Daarin vindt u adviezen over concrete verbeteringen, die we graag toelichten in een persoonlijk gesprek. 

Machines gaan langer mee 
De ervaring leert dat het doorvoeren van onze aanbevelingen de veiligheid en het welzijn van medewerkers vergroot. Ook zijn we in staat om de levensduur van het machinepark en de betrouwbaarheid van het product naar een hoger niveau te tillen. Last but not least: vaak kan na onze interventies de verzekeringspremie omlaag.

DIGIT ontzorgt! 
Slimme technologie biedt ruime mogelijkheden om de werkvloer veiliger te maken. Denk aan noodstoppen, failsafe PLC's en lichtschermen bij draaiende machines. DIGIT adviseert hier niet alleen over, we ontwerpen ook, installeren, testen en implementeren. Turnkey. 

 
 

Referenties

Triple M / IV Industrie

Iv-Industrie is een multidisciplinair ingenieursbureau, voortgekomen uit de twee organisaties Cumae en Triple M. Wij zijn werkzaam voor de Farmaceutische industrie, Voedingsmiddelenindustrie, Chemische industrie, Energie, Basisindustrie en Transport & Logistiek. Iv-Industrie is gespecialiseerd in diverse vakdisciplines waaronder process, piping & mechanical, electrical, instrumentation & automation, klimaat, industriële veiligheid, bouwkunde, constructie en projectmanagement. Onze doelstelling is om vanuit het productieproces van onze opdrachtgevers van strategie tot asset management optimaal te ondersteunen.

Lees verder