Een inzichtelijk productieproces


Meten is weten
Constante kwaliteit is een must. Wilt u die verder verbeteren, dan is volledig inzicht in uw machinepark nodig. Dat begint met een nulmeting. Denk aan drukkallibratie, datalogging en een Profibus signaalmeting. Sensoren kunnen cruciale informatie geven over uw productieproces. De data is makkelijk af te lezen op displays, vlakbij de machines. Zo kunnen uw operators direct ingrijpen.

Business Intelligence 
DIGIT heeft veel ervaring met het plaatsen van sensoren. We sluiten alles voor u aan, ook de output van de sensoren aan uw monitoringsystemen. Steeds meer opdrachtgevers vragen ons business intelligence te implementeren. Niet verwonderlijk: de meerwaarde ervan is groot en zal in de komende jaren alleen maar toenemen.

SCADA gebruiksvriendelijk
Alle verzamelde data kunnen ook in uw controlekamer worden weergegeven via SCADA. DIGIT programmeert deze applicaties volgens uw wensen. Wij zorgen ervoor dat uw operators – van welk niveau ook – het productieproces tot in detail kunnen monitoren én bijsturen. 

 
 

Referenties

Stago

Stago (onderdeel van Schneider Electric) biedt geïntegreerde oplossingen om energie veilig, betrouwbaar, efficiënt, productief en groen te maken. Een belangrijk onderdeel in dit geheel zijn de kabelmanagementoplossingen voor de distributie van laag- en middenspanningskabels en kabels voor tele- en datacommunicatie, zoals kabeldraagsystemen, wandgootsystemen, vloerinstallatiesystemen en zuilen. In de fabriek in Hoorn werkt DIGIT op regelmatige basis aan de installaties van Stago.

Lees verder