Een efficiënt productieproces

 
Ontwerp én implementatie
Meer productie, terwijl de kosten omlaag gaan en de kwaliteit verbetert. Dat bereikt u met de allernieuwste industriële elektrotechniek en industriële software. DIGIT ontwerpt én implementeert. Snel en goed. 
 
Vervangen of vernieuwen?
Wat als essentiële onderdelen in uw installatie niet meer voldoen? Vervangen of andere technieken? DIGIT brengt in kaart in hoeverre nieuwe technologie uw productie kan verbeteren. We adviseren u ook graag over de componenten die in uw situatie het beste werken. En we berekenen uw terugverdientijd. 
 
Sneller, stiller, zuiniger
Moderne apparatuur is sneller, stiller, zuiniger. Slimme industriële software neemt veel handwerk over. Dit biedt uw medewerkers meer ruimte om zich te concentreren op de zaken die er écht toe doen. En dat resulteert al snel in meer output, hogere kwaliteit en ... tevreden klanten. 
 
 

Referenties

Draka Kabel

Draka is internationaal actief in de ontwikkeling, productie en verkoop van allerhande kabeloplossingen voor een grote verscheidenheid aan klanten. Draka haar producten worden gebruikt in onder andere vliegtuigen, treinen en auto's, in schepen en op booreilanden,in liften en windmolens, in huizen en kantoren. Minitieus klein of met een doorsnede van enkele centimeters. Draka heeft een oplossing voor elke toepassing in haar kernmarkten.

Lees verder