Een continu productieproces


Voorkom downtime
Downtime heeft grote gevolgen: van hoge kosten tot forse imagoschade. En maar hopen dat uw relaties niet per direct aankloppen bij de concurrent ... 

Continuïteit is prioriteit
Dankzij onze expertise kunnen wij de continuïteit van uw productieproces structureel (!) verbeteren. Bijvoorbeeld door het bouwen van een solide noodstroominstallatie. Of door de inzet van onze 24x7 storingsdienst, met deskundige monteurs en programmeurs. En als er een storing is, brengen wij uw installatie weer snel up & running. 

Snel schakelen
DIGIT is goed geëquipeerd om een storing snel te verhelpen. Dankzij onze contracten met technische groothandels hebben wij een nieuw component in no time geïnstalleerd. In een Service Level Agreement staat zwart-op-wit wat u van ons mag verwachten. Zo zijn we, in Noord-Holland, al binnen 2 uur op locatie. Ook 's nachts en in het weekend staan we voor u klaar. 

 
 

Referenties

Duyvis Nootjes

In Zaandam produceert PepsiCo onder de merknaam Duyvis allerlei noten en pinda's, zoals de Tijgernoot, borrelnootjes en Dry Roasted pinda's. Ook bereiden we luxe noten zoals cashewnoten, pistachenoten en diverse mixen; allemaal 'selected by Mother Nature'. De fabriek ligt in Zaandam aan de rivier de Zaan in een unieke, historische omgeving.

Lees verder