Uw productieproces

 
Uw belang voorop
De kracht van DIGIT? Onze hoogwaardige, technische oplossingen – veelal in eigen huis ontwikkeld – verbeteren uw productieproces structureel! Ook bij het integreren van een nieuwe productielijn. Hierbij kunt u snel schakelen met een deskundige partij. Bij voorkeur met een vaste contactpersoon met wie u een langdurige relatie kunt opbouwen.
 
Structurele verbeteringen 
DIGIT ontwikkelt, installeert en implementeert. Dat doen we met een brede scope. We hebben oog voor efficiency, veiligheid, continuïteit, energiebesparing en het minimaliseren van downtime. Ook anticiperen we op eventuele toekomstige uitbreidingen. Krijgt u een belangrijke order en u móet flink produceren? Dan passen wij onze planning gewoon even aan – no problem. 
 
Uw productie optimaliseren
DIGIT levert geen standaard seriewerk, maar storingsvrije besturingspanelen op úw specificaties. Ook programmeren we PLC applicaties op maat en installeren we op locatie. En met componenten van A-merken, zoals Siemens, Rittal, Phoenix Contact, Moeller en Draka.
 
 

Referenties

Kenz Figee

Kenz is al meer dan 40 jaar actief als leverancier van hijs- en hefequipement, voornamelijk voor de gas- en olie-industrie. Onze hijskranen kom je vooral tegen op booreilanden, productieplatforms, FPSO’s en support vessels. Figee, opgericht in 1836, heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als leverancier van havenkranen. Kenz-Figee bouwt havenkranen voor de overslag van bulkgoederen maar ook voor stukgoed- en containerhandling.

Lees verder