Oplossingen


Pasklare oplossingen
Al sinds 1988 werken we voor opdrachtgevers in de industrie, voornamelijk in Noord-Holland. We zijn thuis in de meest uiteenlopende sectoren: van Scheepsbouw tot Staalindustrie, van Telecom tot Transport. We bieden onze klanten pasklare oplossingen, die het productieproces meetbaar verbeteren. 

Multidisciplinair 
De ene keer schrijven we een complex bestek. De andere keer renoveren we een installatie, of we bouwen een compleet nieuwe. Voor de één programmeren we een PLC software applicatie. Voor de ander vervaardigen we een storingvrij besturingspaneel. Maar bij de meeste projecten komen al deze disciplines samen. Multidisciplinair werken is het handelsmerk van DIGIT. Onze klanten varen er wel bij. 

Detachering
DIGIT deelt graag haar kennis met de markt. Dit betekent ook dat we onze beste mensen detacheren bij onze opdrachtgevers. Zo bent u in staat uw technische afdelingen op sterkte te houden. 

 
 

Referenties

Dobla

Dobla is een toonaangevende producent van chocolade cups en chocolade decoraties. Dobla verkoopt haar producten over heel de wereld, van Nederland tot Hong Kong en van Moskou tot Buenos Aires. Kwaliteit en creativiteit staan bovenaan en Dobla streeft ernaar om de producten een continue verassing te laten zijn. Om de branche steeds nieuwe impulsen te geven werkt Dobla samen met gerenommeerde patissiers en chef-koks voor het ontwikkelen van creatieve, innoverende en verrassende decoraties.

Lees verder