Maak kennis met ons nieuwe logo!

Maak kennis met ons nieuwe logo!

In november 2020 zijn wij onderdeel geworden van Batenburg Techniek. De afgelopen maanden hebben wij gebruikt om kennis te delen. De voorspoedige integratie van Digit binnen Batenburg maakt veel creativiteit en enthousiasme los bij onze medewerkers. Dit brengt ons nieuwe kansen met slimme oplossingen die u verder helpen met de stap naar morgen. Vandaag lanceren wij ons nieuwe logo en onze nieuwe huisstijl; vanaf nu ziet u overal ons blauw/rode logo terugkomen.


Frits Tjalsma nieuwe directeur


De afgelopen maanden heeft Frits Tjalsma kennisgemaakt met onze Digit collega’s, onze projecten en samenwerkingspartners. Vanaf 1 januari 2021 heeft Frits het stokje overgenomen van Martijn Dekker. Martijn blijft tot 31 maart 2021 betrokken bij Digit. Als de coronamaatregelen het toelaten nemen wij op passende wijze afscheid van Martijn en introduceren wij Frits graag bij u.


Voor u verandert er weinig

Naast de wijziging in onze huisstijl en de rol van Frits Tjalsma verandert er voor u weinig, u blijft de vaste gezichten tegenkomen op onze locaties in Zwaag. Wij blijven natuurlijk bereikbaar via dezelfde telefoonnummers en e-mailadressen. Ook zijn onze projecten en samenwerkingen onveranderd.

Meer over Batenburg

Met meer dan 1.200 collega’s werken wij als technisch dienstverlener in het hart van de smart industry. Onze focus ligt op het ontwikkelen van slimme oplossingen in de industriële automatisering, het leveren van industriële componenten en wij verzorgen de installatie ervan. Lees meer.

Wij hopen u met dit bericht voldoende geïnformeerd te hebben. Mochten er nog vragen zijn dan kunt u ons bereiken via alle bekende kanalen. Ook hopen we u binnenkort weer in het echt te ontmoeten.  

Met vriendelijke groet,
Team Digit


Nieuws datum 1 februari 2021