Disclaimer

 

DIGIT Elektrotechniek B.V. besteedt veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. DIGIT Elektrotechniek B.V. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.
 
Auteursrecht
De volledig website is het exclusieve eigendom van DIGIT Elektrotechniek B.V.. DIGIT Elektrotechniek B.V. geeft de bezoeker van deze site de toestemming om de opgenomen gegevens te kopiëren, af te drukken en aan te wenden onder de voorwaarde dat deze gegevens louter voor informatieve doeleinden van de bezoeker worden aangewend en met uitsluiting van elke verdere verveelvoudiging, distributie, commercialisatie of exploitatie onder derden.
 
Privacy
Persoonlijke gegevens die u eventueel aan DIGIT Elektrotechniek B.V. verstrekt, worden opgenomen in de database van DIGIT Elektrotechniek B.V.. Deze gegevens worden door DIGIT Elektrotechniek B.V. gebruikt voor administratieve doeleinden en gepersonaliseerde informatie-en promotiecampagnes i.v.m. onze producten/diensten. U beschikt over een inzage-, correctie- en verwijderingsrecht.
 
Algemeen
Ieder geschil met betrekking tot de site van DIGIT Elektrotechniek B.V. valt onder de toepassing van de Nederlandse wetgeving.