PLC-, HMI- en SCADA applicaties


De kracht van automatisering
Het automatiseren van industriële processen wordt steeds belangrijker. Machines kunnen immers veel handwerk overnemen en dat is goed nieuws in een krappe arbeidsmarkt waar goed opgeleide technici moeilijk te vinden zijn. 

Wapen tegen stijgende loonkosten
Industriële automatisering is om meer redenen cruciaal. Voor steeds meer bedrijven is het dé strategie – gezien de stijgende loonkosten – om überhaupt in Nederland actief te kunnen blijven. Bovendien wordt de regelgeving steeds meer aangescherpt. Als DIGIT uw processen verder automatiseert, is het voor u eenvoudiger om aan alle regelgeving te voldoen.

Alle bekende merken
DIGIT beheerst het programmeervak tot in de puntjes. We zijn thuis in de applicaties van alle bekende merken. We hebben zelfs ervaring met de wat minder bekende leveranciers. U kunt ons ook inschakelen voor het overzetten van bestaande programmatuur naar een ander merk. Of voor het overzetten naar een recente versie van uw applicatie. 

 

Download hier onze kennismatrix (PDF) waaruit u gemakkelijk kunt opmaken, welke Industriële Software pakketten wij beheersen.